Na stanju

Ovo su sve samo ne obične puzle – ovo su najkreativnije puzle ikada sa kojima će vaši mališani imati višestruku korist: sjajno će se zabaviti i, ono što je možda još važnije, razvijaće svoje moždane vijugice.Kreativne drvene puzle se od običnih razlikuju p... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Ovo su sve samo ne obične puzle – ovo su najkreativnije puzle ikada sa kojima će vaši mališani imati višestruku korist: sjajno će se zabaviti i, ono što je možda još važnije, razvijaće svoje moždane vijugice.

Kreativne drvene puzle se od običnih razlikuju po tome što sa njima dete može da slaže one oblike koje izabere. Nije u pitanju jedna slagalica s kojom se uglavnom zabava završi kada se jednom složi. Obično prvi put bude i poslednji put slaganja, jer je uvek jedno te isto. Međutim, sa ovim puzlama se stalno slaže nešto novo.

Naime, u kompletu se dobija 180 drvenih komadića od kojih se slažu razni oblici. Oblici se nalaze na karticama koje takođe dolaze u pakovanju. Izaberete karticu i slažete puzle onako kako je na njoj naznačeno da biste dobili zadati oblik. Deca će tako učiti oblike i slaganjem vežbati finu motoriku. Oblici su razni: kućice, životinje, prevozna sredstva itd.

Ove kreativne puzle u jarkim bojama će podstaći razvoj inteligencije, snalažljivosti, razvijaće uz njih moć zapažanja. Takođe, vrlo pozitivno utiču i na razvoj mašte i kreativnosti, pa su zato sjajan poklon bilo kojim povodom bilo da se radi o dečaku, bilo o devojčici. Biće im jako dugo zabavno da se igraju njima i genijalno je što to mogu da rade i kad su sami i u društvu.
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina