Na stanju

Wi Fi kamera u sijalici za video nadzorSve što vam je potrebno da biste bilo kada i bilo gde znali šta se dešava u vašoj kući ili poslovnom prostoru je internet i ova genijalna kamera koja se nalazi ni manje ni više nego u sijalici!Ovo je revolucionarna Wi... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Wi Fi kamera u sijalici za video nadzor

Sve što vam je potrebno da biste bilo kada i bilo gde znali šta se dešava u vašoj kući ili poslovnom prostoru je internet i ova genijalna kamera koja se nalazi ni manje ni više nego u sijalici!

Ovo je revolucionarna Wi Fi kamera u sijalici za čiji rad su vam potrebni struja i Wi Fi. Besplatna aplikacija na kompjuteru ili telefonu omogućuje vam da njom upravljate i u bilo kom momentu u realnom vremenu pratite, ali i slušate dešavanja u prostoriji u kojoj ste je postavili. A ono što je čini mnogo praktičnijom od brojnih drugih jeste što je montirate potpuno sami – zavrnete je kao sijalicu!

Ova kamera poseduje detektor pokreta, što znači da ćete moći da podesite da vas obavesti kada se u prostoriji u kojoj ne očekujete neko pojavi. Tada će vam na telefon stići obaveštenje i moći ćete da reagujete ako za tim ima potrebe.

Kamera ima noćni režim snimanja. Slika je i tada vrlo jasna i nećete imati problem da razaznate likove u prostoriji.

Ono što je fantastično kod ove kamere jeste da ona zaista može da radi kao sijalica i da zapravo bude kamera koju niko u prostoriji neće ni primetiti. Idealna je za kontrolu dece i očuvanje njihove bezbednosti kada sa njima ostavljate nove bebisiterke.

Snimci kamerom mogu biti sačuvani ako u nju ubacite memorijsku karticu koja se NE dobija u pakovanju.
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina