Na stanju

Wi Fi kamera u satuPotpuno nevidljiva kamera u stonom satu koji možete da stavite bilo gde i kontrolišete na svom telefonu šta se dešava u prostoriji u kojoj se nalazi!Ovo je fantastičan način da u svakom momentu imate kontrolu nad dešavanjima u svom poslo... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Wi Fi kamera u satu

Potpuno nevidljiva kamera u stonom satu koji možete da stavite bilo gde i kontrolišete na svom telefonu šta se dešava u prostoriji u kojoj se nalazi!

Ovo je fantastičan način da u svakom momentu imate kontrolu nad dešavanjima u svom poslovnom prostoru ili domu. Kamera je potpuno nevidljiva golim okom, jer je dobro skrivena u okviru stonog digitalnog sata koji pokazuje tačno vreme, koji nije ništa glomazniji od običnih satova, pa samim tim ne budi nikakvu sumnju da je on ustvari i još nešto.

Na svom telefonu preko aplikacije možete pratiti sva dešavanja u prostoriji u kojoj ste postavili kameru, gde god da se nalazite, pa makar i na drugom kraju sveta. Jedino što je važno jeste da imate internet kako u prostoriji u kojoj je kamera, tako i vi na svom telefonu.
Kamera u satu je idealna kada želite da iskontrolišete rad zaposlenih, kada bebu ostavljate na čuvanje novoj bebisiterki, kada želite da proverite da su vaša deca i ostali ukućani bezbedni kada ste vi odsutni.

Vrlo lako se povezuje sa telefonom: na telefonu se instalira aplikacija koja zatraži podatke sa kamere, a nakon unošenja traženih podataka kamera biva automatski povezana i na wi fi i sa vašim uređajem. To je njena dodatna prednost, jer nema komplikovanih instalacija i možete potpuno sami da je postavite gde god želite.

Kamera u satu ima detektor pokreta i snima samo onda kada u prostoriji postoje pokreti. A kada detektuje pokret, aplikacija vas o tome i obavesti, pa ćete znati kada treba da gledate šta kamera snima. Ako želite da zabeležite snimak ili napravite fotografiju, to možete uraditi sa uređaja sa kog pratite. Snimak se može zabeležiti i na memorisjku karticu (koja se NE dobija u pakovanju).

Kvalitet slike je odličan kako tokom snimanja kada u prostoriji ima svetla, tako i u mraku. Snimak noću je crno-beli, ali sa na njemu jasno vide osobe koje se nalaze u prostoriji koju posmatrate.

  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina