Na stanju

Često se dešava da u sabraćuju dođe do nezgoda gde nije moguće dokazati ko je kriv, što najbolje znate ako ste nažalost doživeli da ispaštate krivično i finansijski iako je prekršaj napravila druga osoba. Zato, zlu ne trebalo, svaki vozač u autu treba da i... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Često se dešava da u sabraćuju dođe do nezgoda gde nije moguće dokazati ko je kriv, što najbolje znate ako ste nažalost doživeli da ispaštate krivično i finansijski iako je prekršaj napravila druga osoba. Zato, zlu ne trebalo, svaki vozač u autu treba da ima Viz Car kameru!

Viz car kamera je izuzetno korsna stvar koja snima apsolutno sve šta se događa ispred vašeg vozila. Uključuje se u upaljač u automobilu, postavlja kod retrovizora i pruža dokaze o tome ko je izazvao nezgodu i sprečava da odgovarate za nju ako niste krivi, što ćete svakako lakše dokazati snimkom.

Ova ultrakorisna kamera ima visoku rezoluciju: 1280 x 720 video i 640 x 480 foto. Ima detektor pokreta, punjivu bateriju i pokriva vidokrug od 120 stepeni. Kamera podržava memorijsku karticu, s tim što ju je potrebno naknadno kupiti, NE dolazi u samom pakovanju sa kamerom.

U pakovanju se pored kamere dobijaju i:

- Adapter za upaljač za auto
- Držač za staklo
- Uputstvo za upotrebu

Iskoristite ovo fantastično SNIŽENJE i kupite svoju Viz car kameru po sjajnoj ceni koliko danas!
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina