Na stanju

Masažer za sedištePružite svojim leđima vrsni užitak i rešite se bolova zahvaljujući ovom genijalnom masažeru za sedište koji ćete obožavati već nakon prvog korišćenja.Ako dugo vremena provodite u sedećem položaju zbog čega konstantno osećate bolove duž ce... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Masažer za sedište

Pružite svojim leđima vrsni užitak i rešite se bolova zahvaljujući ovom genijalnom masažeru za sedište koji ćete obožavati već nakon prvog korišćenja.

Ako dugo vremena provodite u sedećem položaju zbog čega konstantno osećate bolove duž cele kičme, onda je vam je masažer za sedište jednostavno neophodan. Možete da ga „instalirate“ gde god želite: na sedište u autu, kod kuće u fotelji, na poslu u kancelarijskoj stolici.

Ovaj ultraefikasni masažer za sedište masira cela leđa i moći ćete da ga koriste koliko god želite. Masažer ima u sebi 5 masažnih motora i 2 stepena intenziteta. Uz njega dolazi i ručni upravljač kojim podešavate jačinu koja vam prija. Lako se prilagođava svim vrstama sedišta i svojim radom smanjuje stres, zamor i opušta mišiće.

Više nećete morati da dajete novac i uklapate vreme da biste redovno išli na masaže, jer ćete ih sada imati kad god poželite: dok radite za kompjuterom u kancelariji, dok kod kuće gledate omiljeni film zavaljeni u fotelju.

Masažer za sedište možete poneti gde god da krenete – ne zauzima mnogo mesta i vrlo lako se pakuje. Zato već danas poručite svoj masažer za sedište po ovoj fantastičnoj ceni i vaša leđa će vam biti zahvalna.

Dimenzije: 

Ukupna dužina - 110cm
Sedalni deo - 40cm


  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina