Na stanju

SportsCam kameraSportsCam je idealna kamera za čuvanje svakog momenta u kom ste uživali tokom bavljenja nekim od sportova koje obožavate! Stavite kameru na glavu, aktivirajte je i krenite u akciju.Idete na letovanje i želite da zabeležite svaki detalj u ko... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

SportsCam kamera

SportsCam je idealna kamera za čuvanje svakog momenta u kom ste uživali tokom bavljenja nekim od sportova koje obožavate! Stavite kameru na glavu, aktivirajte je i krenite u akciju.

Idete na letovanje i želite da zabeležite svaki detalj u kome ste uživali, pa čak i one momente pod vodom. Želite da pokažete drugima lepote mora u kom ste ronili, prirodu i životinje koje ste sreli u toj avanturi. SportCam kamera će vam omogućiti da to i ostvarite.

Ako obožavate skijanje i žao vam je što drugima ne možete da prenesete tu predivnu sliku koju imate pred sobom dok se spuštate niz stazu, ako želite da zauvek snimite taj momenat u kom ste prepuni adrenalina, ova fenomenalna kamera vam i u tome može pomoći.

SportsCam kameru često koriste i prilikom bavljenje nekim ekstremnim sportovima, prilikom skakanja iz padobrana, bandžija i izvođenja raznoraznih drugih egzibicija. Priznaćete, neprocenjivo je imati ove momente zabeležene zauvek ne samo u vašem sećanju, već i video snimak koji možete pokazati svakom sa kime budete želeli da ih podelite.

SportsCam kamerom ćete moći da snimate videe, beležite fotografije i audio snimke gde god da se nalazite. Otporna je na vodu, pa je slobodno možete koristiti dok ronite, plivate, surfujete. Možete je spojiti i sa mobilnim telefonom i prenositi uživo snimak (Wireless do 20m).

LCD ekran od 2 inča
Rezolucija: 1080P (1920x1080)Pixela @30fps/ 720P(1280*720)Pixela @30fps
30m dozvoljena dubina 
USB 2.0
Micro SD do 32gb (NE dobija se u pakovanju)
Baterija: 3.7V 900mAh Li-ion
WiFi

Kupite svoju SportsCam kameru po do sada neviđeno niskoj ceni i zabeležite svaku svoju avanturu!
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina