Na stanju

Mobilni ventilator ProMetz za iPhone telefoneNešto zaista novo na našem tržištu - mobilni ventilator ProMetz za Iphone telefone je pravo rešenje za Vas u vrelim letnjim danima.Rashladićete se odmah i na bilo kom mestu da se nalazite, jer mobilni ventilator... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Mobilni ventilator ProMetz za iPhone telefone

Nešto zaista novo na našem tržištu - mobilni ventilator ProMetz za Iphone telefone je pravo rešenje za Vas u vrelim letnjim danima.

Rashladićete se odmah i na bilo kom mestu da se nalazite, jer mobilni ventilator možete poneti svugde sa sobom. Vreli letnji dani za Vas su prošlost. Uključite vrlo jednostavno Vaš mobilni ventlator i hlađenje može da počne.

Nećete morati više sa sobom da nosite lepeze ni dodatne flašice sa vodom. Možete ga koristiti bilo gde da se nalazite: u kafiću, autobusu, kod kuće ili na bazenu. Praktičan je za nošenje: može da stane u džep, novčanik, torbuVrlo jednostavno se montira i takođe vrlo lako rasklapa.

Mobilni ventilator ProMetz za iPhone telefone je napravljen od specijalnog materijala koji u sebi sadrži gumu i silikonPočinje sa radom prilikom povezivanja na telefon na mestu gde se stavlja punjač.  Nije potrebno instaliranje nikakavih dodatnih programa, ventilator sam počinje sa radom i osvežavanjem. Nakon rashlađivanja samo je potrebno da izvučete ventilator iz telefona, rasklopite ga i stavite u torbu, džep ili novčanik, a ceo postupak traje samo par sekundi. 

Pogodan je za iPhone mobilne: 5, 5S, 5C, 6, 6 S, 6 plus.

Dimenzije ovog fenomenalnog mobilnog ventilatora su 43 x 30 x 89 mm.  Dostupan je u 6 boja, a to su: narandžasta, zelena, plava, pink, crna i bela.

Naručite Vaš ProMetz mobilni ventilator za Iphone telefon odmah po super ceni!  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina