Na stanju

Mobilni ventilator ProMetz za android telefoneNešto zaista novo na našem tržištu! Mobilni ventilator ProMetz za android telefone je pravo rešenje za Vas u vrelim letnjim danima.Ukoliko posedujete android telefon novije generacije tj. sa malo boljim softver... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Mobilni ventilator ProMetz za android telefone

Nešto zaista novo na našem tržištu! Mobilni ventilator ProMetz za android telefone je pravo rešenje za Vas u vrelim letnjim danima.

Ukoliko posedujete android telefon novije generacije tj. sa malo boljim softverom, mobilni ventilator je prava stvar za  Vas! 

Nećete morati više sa sobom da nosite lepeze ni dodatne flašice sa vodom. Možete ga koristiti bilo gde da se nalazite u kafiću, autobusu, kod kuće ili na bazenu. Praktičan za nošenje, može da stane u džep, novčanik, torbu. Vrlo jednostavno se montira i takođe vrlo lako rasklapa.

Mobilni ventilator ProMetz za android telefone je napravljen od specijalnog materijala koji u sebi sadrži gumu i silikonPočinje sa radom prilikom povezivanja na telefon na mestu gde se stavlja punjač.  Nije potrebno instaliranje nikakavih dodatnih programa, ventilator sam počinje sa radom i osvežavanjem. Nakon rashlađivanja samo je potrebno da izvučete ventilator iz telefona, rasklopite ga i stavite u torbu, džep ili novčanik, a ceo postupak traje samo par sekundi. 

Pogodan je za sve android mobilne uređaje novije generacije koji poseduju noviju verziju softvera od 4.2 i veće kao npr Samsung S4, LG Nexus 5 i drugi.

Dimenzije ovog fenomenalnog mobilnog ventilatora su 43 x 30 x 89 mm.  Dostupan je u 3 boje, a to su: narandžasta, ljubičasta i zelena.

Naručite Vaš ProMetz mobilni ventilator za android telefone!  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina