Na stanju

Alarm za poplavuOvaj alarm je nešto što morate imati u svom domu ako želite da izbegnete nezgodne situacije koje može izazvati voda.Alarm za poplavu je izuzetno korsna stvarčica koja vas obaveštava ako u vašem stambenom ili poslovnom prostoru dođe do curen... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Alarm za poplavu

Ovaj alarm je nešto što morate imati u svom domu ako želite da izbegnete nezgodne situacije koje može izazvati voda.

Alarm za poplavu je izuzetno korsna stvarčica koja vas obaveštava ako u vašem stambenom ili poslovnom prostoru dođe do curenja vode. Samim tim možete da reagujete na vreme i sprečite prekomerno neželjeno izlivanje vode koje za posledicu može imati oštećenje poda, nameštaja i sl, odnosno može znatno negativno uticati na vaš džep.

Postavite alarm za poplavu na mesto gde se bojite da će da curi voda ili gde se to ranije već dešavalo (blizu veš mašine, kupatila, ispod sudopere i sl.). U slučaju da aparat dođe u kontakt sa vodom, on će vas vrlo jasno i glasno obavestiti o tome. Jačina zvuka je 90 decibela, a ono što je kod njega najbolje jeste činjenica da nećete morati ništa da podešavate pre nego što počnete da ga koristite osim što ćete morati da stavite alkalnu bateriju jačine 9V (koja NE dolazi u pakovanju).

Sastav: plastika
Boja: bela

Iskoristite ovaj genijalni popust i već danas kupite po super ceni ovaj korisni aparatić koji će vam pomoći da sprečite poplavu u svom domu ili radnom prostoru.
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina