Na stanju

Solarni reflektor Ever BrightOsvetlite željeni spoljašnji prostor solarnim reflektorom Ever Bright koji je toliko praktičan da ćete se pitati kako ste do sada funkcionisali bez njega.Solarni reflektor Ever Bright je nešto što svako domaćinstvo naprosto mor... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Solarni reflektor Ever Bright

Osvetlite željeni spoljašnji prostor solarnim reflektorom Ever Bright koji je toliko praktičan da ćete se pitati kako ste do sada funkcionisali bez njega.

Solarni reflektor Ever Bright je nešto što svako domaćinstvo naprosto mora da ima. Savršen je za postavljenje na ulazna vrata, garažna vrata, stepenice, neosvetljene delove dvorišta. Može da se instalira bilo gde napolju gde vam je potrebno svetlo i to bez baterija, bez struje i kablova. Ovaj genijalni reflektor u sebi ima solarnu ploču: energiju crpi iz dnevnog prirodnog svetla i nikada nećete morati da ga punite.

Senzor pokreta detektuje kretanje do 15 metara i automaski svetli kada se neko približi. Sa njim ćete se osećati bezbedno, jer ćete znati da će vaši putevi po dvorištu biti osvetljeni i da će vas svetlo „obavestiti“ i onda kada naiđe neko drugi, pozvan ili nepozvan.

Kada je maksimalno napunjen, reflektor svetli jačinom sijalice od 40W.

Ever Bright je neverovatno jednostavan za postavljanje. Sve što treba je da lepljivu podlogu pričvrstite za površinu koju želite. Lako se lepi za bilo koji materijal: za drvo, zid, plastiku i sl. 

Iskoristite ovu sjajnu akciju i poručite solarni reflektor Ever bright po sniženoj ceni i osvetlite sve svoje puteve.
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina