Na stanju

LED sijalica protiv komaracaRešite se komaraca i drugih dosadnih insekata koji ne prestaju da vam dosađuju čim se napolju prolepša vreme i čim poželite da uživate u toplim letnjim večerima.Koliko vam je do sada večeri propalo samo zato što niste mogli da s... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

LED sijalica protiv komaraca

Rešite se komaraca i drugih dosadnih insekata koji ne prestaju da vam dosađuju čim se napolju prolepša vreme i čim poželite da uživate u toplim letnjim večerima.

Koliko vam je do sada večeri propalo samo zato što niste mogli da se rešite dosadnih komaraca i buba? Koliko ste samo puta seli na terasu ili u dvorište kako biste sa društvom uživali u prelepom letnjem predvečerju, ali ste završili okupljanje pre nego što ste želeli samo zbog komaraca koji su vam zadali bezbroj ujeda i nesnosan svrab? LED sijalica vrlo efikasno rešava ovaj problem!

Više nećete morati da odustajete od sedenja ili leškarenja napolju tokom leta niti da se mažete i pršćete kožu najrazličitijim kremama i sprejevima protiv komaraca koji nemaju prijatan miris i od kojih imate osećaj da vam je koža sve vreme lepljiva. LED sijalica protiv komaraca je sve što vam treba kako biste bili bezbrižni i kako biste se rešili ovih malih dosadnih stvorenja.

LED sijalica protiv komaraca u sebi sadrži lampu koja tera ne samo komarce, već i ostale nesnosne insekte koji ugrožavaju vaš mir kada je napolju lepo i toplo. Ima u sebi 3 moda:

1. Može da radi samo kao obična svetiljka
2. Može da radi samo kao lampa protiv insekata
3. Može da kombinuje prva dva, odnosno i da svetli i da tera insekte

Vrsta grla: E27
Jačina: 12W

Sijalica je predviđena za upotrebu u zatvorenom prostoru. Efekat najbolji u krugu od 1,5m.

Požurite da već danas nabavite ovu fantastičnu sijalicu i rešite se komaraca i bubica koje više nikada neće moći da vam unište veče.
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina