Na stanju

Hvatač dlakaU slivniku u kupatilu se dlake uvek natalože, pa čak i ako vam kosa ne opada više nego što je normalno prilikom pranja kose. A onda nastaje totalni haos – slivnik se zapuši, voda krene da se vraća nazad i gubite gomilu vremena da ga očistite. P... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Hvatač dlaka

U slivniku u kupatilu se dlake uvek natalože, pa čak i ako vam kosa ne opada više nego što je normalno prilikom pranja kose. A onda nastaje totalni haos – slivnik se zapuši, voda krene da se vraća nazad i gubite gomilu vremena da ga očistite. Prestanite da se mučite i nabavite svoj hvatač dlaka!

Da, dobro ste pročitali, hvatač dlaka. Sada i to postoji i olakšava svakodnevi život svakome ko ga ima. Ova krajnje interesantna stvarčica se postavlja u slivnik tako što se njen lanac spusti unutra, dok plastični deo u obliku cveta ostaje na površini. Dlake i ostale nečistoće se hvataju za lanac i, kada poželite da ih uklonite, dovoljno je da ga izvučete napolje i odložite u smeće sve što se na lancu nataložilo.

Više nećete morati da se mučite i posle svakog pranja kose rukama vadite dlaku po dlaku niti da dozvoljavate da vam se slivnik zapuši pa da zbog toga u njega morate da sipate najrazličitije hemikalije kako biste ga očistili. Sa hvatačem dlaka je sve mnogo praktičnije.

Broj komada u pakovanju: 2
Dužina lanca: 45 cm
Prečnik plastičnog dela: 6 cm
Boja: bela
Sastav: plastika, nerđajući čelik

Kupite po super ceni svoje pakovanje hvatača dlaka u kome dobijate 2 komada i rešite se neželjene kose i drugih nečistoća u vašim slivnicima.
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina