Na stanju

Čistač stakla sa prskalicomZaprljani prozori u Vašem domu ili automobilu? Potreban je efikasan, jednostavan za rukovanje i pristupačan čistač stakla sa prskalicom? Predstavljamo Vam veoma ekonomičan, lak za upotrebu i vrlo učinkovit čistač stakla sa prskal... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Čistač stakla sa prskalicom

Zaprljani prozori u Vašem domu ili automobilu? Potreban je efikasan, jednostavan za rukovanje i pristupačan čistač stakla sa prskalicom? 

Predstavljamo Vam veoma ekonomičan, lak za upotrebu i vrlo učinkovit čistač stakla sa prskalicom, koji ne ostavlja tragove na staklu a temeljno uklanja svu prašinu i mrlje sa istog.

Fenomenalno zar ne? Zahvaljujući ovom čistaču stakla sa prskalicom prozori u Vašem domu biće kristalno čisti, kao i oni na Vašem automobilu, a Vama će trebati znatno manje vremena da očistite iste. Očigledniji, bolji i dugotrajniji rezultati čisćenja staklenih površina u odnosu na sve dosadašnje proizvode sa kojima ste se susretali, ističu ovaj čistač stakala u prvi plan.

Stakleni stolovi u Vašem domu, vitrine, akvarijumi i sve druge staklene površine kojima je potrebno brzo i efikasno čišćenje uz čistač stakala sa prskalicom postaje neverovatno prozirne i čiste. Jedinstven na tržištu čistač stakla sa prskalicom postaće Vaš nezamenjiv saveznik u borbi protiv zaprljanih staklenih površina. Dovoljno je samo da uz isti upotrebite sredstvo za pranje stakala i fenomenalni rezultati neće izostati!

Lak za upotrebu i još lakši za čiščenje pod mlazom mlake vode, Vaš čistač stakala sa prskalicom možete iznova koristiti neograničen broj puta. Mali i praktičan, nakon svake upotrebe možete odložiti na mestu na kom će Vam biti na dohvat ruke ukoliko ponovo poželite da ga iskoristite.

Dužina ručke 30cm; dužina gume za brisanje 25cm.
Materijal: plastika + guma

Iskoristite mogućnost da već danas nabavite svoj čistač stakla sa prskalicom po fenomenalno niskoj ceni!

  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina