Na stanju

Čistač stakla sa prskalicomZaprljani prozori u Vašem domu ili automobilu? Potreban je efikasan, jednostavan za rukovanje i pristupačan čistač stakla sa prskalicom? Na pravom ste mestu! Predstavljamo Vam veoma ekonomičan, lak za upotrebu i vrlo učinkovit či... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Čistač stakla sa prskalicom

Zaprljani prozori u Vašem domu ili automobilu? Potreban je efikasan, jednostavan za rukovanje i pristupačan čistač stakla sa prskalicom? 

Na pravom ste mestu! 

Predstavljamo Vam veoma ekonomičan, lak za upotrebu i vrlo učinkovit čistač stakla sa prskalicom, koji ne ostavlja tragove na staklu a temeljno uklanja svu prašinu i mrlje sa istog.

Fenomenalno zar ne? Zahvaljujući ovom čistaču stakla sa prskalicom prozori u Vašem domu biće kristalno čisti, kao i oni na Vašem automobilu, a Vama će trebati znatno manje vremena da očistite iste. Očigledniji, bolji i dugotrajniji rezultati čisćenja staklenih površina u odnosu na sve dosadašnje proizvode sa kojima ste se susretali, ističu ovaj čistač stakala u prvi plan.

Stakleni stolovi u Vašem domu, vitrine, akvarijumi i sve druge staklene površine kojima je potrebno brzo i efikasno čišćenje uz čistač stakala sa prskalicom postaje neverovatno prozirne i čiste. Jedinstven na tržištu čistač stakla sa prskalicom postaće Vaš nezamenjiv saveznik u borbi protiv zaprljanih staklenih površina. Dovoljno je samo da uz isti upotrebite sredstvo za pranje stakala i fenomenalni rezultati neće izostati!

Lak za upotrebu i još lakši za čiščenje pod mlazom mlake vode, Vaš čistač stakala sa prskalicom možete iznova koristiti neograničen broj puta. Mali i praktičan, nakon svake upotrebe možete odložiti na mestu na kom će Vam biti na dohvat ruke ukoliko ponovo poželite da ga iskoristite.

Iskoristite mogućnost da već danas nabavite Vaš čistač stakla sa prskalicom.

  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina