Na stanju

LED svetlo sa senzorom sa 7 sijalicaOsvetlite dodatno svoj stambeni ili poslovni prostor, dvorište, podrum, garažu ili ulazna vrata LED svetlom sa senzorom sa 7 sijalica!Ova fantastična svetiljka je neverovatno praktična i zbog toga je neophodna u svakom d... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

LED svetlo sa senzorom sa 7 sijalica

Osvetlite dodatno svoj stambeni ili poslovni prostor, dvorište, podrum, garažu ili ulazna vrata LED svetlom sa senzorom sa 7 sijalica!

Ova fantastična svetiljka je neverovatno praktična i zbog toga je neophodna u svakom domaćinstvu. Možete je postaviti apsolutno gde god poželite, u bilo kom delu svojih stambenih ili radnih prostorija. Ima u sebi 7 LED sijalica, a aktivira se čim detektuje pokret. Senzor na lampi detektuje pokret na udaljenosti do 5 metara, a lampa se nakon 30 sekundi rada sama gasi.

Za instalaciju ove LED sijalice sa senzorom vam nisu potrebni nikakvi kablovi niti specijalne veštine. Ona radi na baterije (4 AA baterije koje NE dolaze u pakovanju) i na zid se postavlja ili samolepljivom trakom ili se pričvršćuje šrafovima. Može da svetli do čak 50.000 sati.

Idealna je za sve delove kuće i kancelarije, ali je najčešće koriste iznad ulaznih vrata. Onome ko dolazi će osvetliti put, a ukućanima staviti do znanja da se neko nalazi ispred.

Još jedna prednost ove LED sijalice sa senzorom jeste njena mogućnost rotiranja za 360 stepeni, ali i činjenica da je, s obzirom da radi na baterije, možete čak i nositi sa sobom kada krenete na put.

Kupite još danas svoj primerak ove praktične LED sijalice sa senzorom i unesite dodatne svetlosti i svoj životni prostor!
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina