Na stanju

Letnja haljina ravnog kroja pogodna za različite prilike u dezenu koji je neprevaziđen ovog leta – cvetnom.Ovo je haljina koja stoji svakoj građi. Ravnog je kroja, nije uska, ali nije ni preširoka. Gornji deo je zatvoren i ima rukave do lakta, ali je radi ... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Letnja haljina ravnog kroja pogodna za različite prilike u dezenu koji je neprevaziđen ovog leta – cvetnom.

Ovo je haljina koja stoji svakoj građi. Ravnog je kroja, nije uska, ali nije ni preširoka. Gornji deo je zatvoren i ima rukave do lakta, ali je radi balnsa donji deo haljine iznad kolena. Cela haljina je prošarana krupnim cvetovima koji nisu u jarkim bojama, pa je zato nešto svedenija u tom pogledu od brojnih drugih haljina istog dezena.

Pogodna za nošenje i tokom dana, ali i za opuštene večernje izlaske. Lako se kombinuje sa različitim tipovima obuće, pa će upravo to odlučiti da li ćete u njoj izgledati svečano ili više opušeno. Obe boje u ponudi su vrlo zanimljive, s tim što se tamnija više preporučuje krupnijim devojkama, a svetlija onim mrškastijim.

Ne propustite da po letnjoj akcijskoj ceni nabavite ovu laganu cvetnu haljinu koja će biti moderna ne samo ovog leta, već i narednih sezona.
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina