Na stanju

Mace su nekada baš kao i deca – obožavaju da se igraju! Međutim, vi se sa njima ne možete igrati non-stop niti ste sve vreme u kući sa njima. Zato im treba obezbediti igračku koja će ih zabaviti i razveseliti, a upravo takva je igračka u obliku ribe.Ovo je... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Mace su nekada baš kao i deca – obožavaju da se igraju! Međutim, vi se sa njima ne možete igrati non-stop niti ste sve vreme u kući sa njima. Zato im treba obezbediti igračku koja će ih zabaviti i razveseliti, a upravo takva je igračka u obliku ribe.

Ovo je jedna od najinteresanijih igračaka koju možete obezbediti svojoj mački. To je igračka koja tako verno podseća na ribu da nećete moći da verujete da ustvari nije kada je ugledate prvi put. A kako mace obožavaju ribu, to će im se jako dopasti.

Ono što ovu igračku čini još zabavnijom je što se riba, kada je maca dodirne šapom, mrda baš kao što to čini i prava riba na suvom. To će macu najpre zbuniti, a potom će je jako zabavljati i moći će njom da se igra satima, a da joj ne dosadi. To je jako zgodno kada veći deo dana niste kod kuće i kada ne možete da se igrate sa njom.

Ova igračka-riba samo treba da se napuni preko USB kabla i spremna je da zabavi vašeg ljubimca. Važno je napomenuti da je izuzetno otporna, pa se neće uništiti tako brzo čak i ako je vaša maca non-stop gricka i vrti šapicama.

Poklonite svojoj mački višesatnu zabavu svaki dan. Nabavite joj ovu izvanrednu igračku i gledajte kako uživa igrajući se njom.
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina