Na stanju

123

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Četka za pse i mačke Knot Out 

Volite Vašeg kućnog ljubimca, ali četkanje istog i Vama i njemu predstavlja problem? 

Nesmotreno korišćenje četki za rašćebavanje dlake može naneti povrede Vašem psu ili mački. Mi Vam predstavljamo proizvod koji će oduševiti i Vas i Vašeg vernog prijatelja – četku Knot Out!

Idealno rešenje za četkanje i najućebanije dlake! Dokazao u svega nekoliko jednostavnih poteza uklanja sve čvorove i upetljane niti koje su se stvorile na krznu Vašeg ljubimca. Jednako ćete uživati i Vi i Vaš najbolji prijatelj tokom četkanja Knot Out četkom koja je toliko jednostavna za upotrebu da nećete moći da poverujete svojim očima.

Prilikom upotrebe Knot Out četke, kada se naiđe na čvor isti se veoma lako odstranjuje zahvaljujući sitnim oštricama koje ne dolaze u dodir sa kožom Vašeg ljubimca već jednostavno uklanjanju čvorove ostavljajući dlaku istog besprekorno raščesljanom. Knot Out ubrzava posao raščesljavanja dlake Vašeg ljubimca i čini ga ugodnijim i vlasniku i ljubimcu.

Četka Knot Out poseduje savršeno bezbedne zupce koji nežno masiraju Vašeg ljubimca u toku četkanja. Sa lakoćom ovaj proizvod možete koristiti na SVIM delovima tela Vašeg ljubimca: na stomaku, vratu, ušima i šapicama. Zahvaljujući Knot out rešenju Vaš ljubimac više nikad neće bežati od Vas kada dođe vreme za četkanje njegove dlake!

Materijal: plastika + metal

UPOZORENJE: Četka nije vodootporna, ne prati je vodom.

Pogledajte koliko je ova specijalna četka laka za korišćenje i koliko je praktična. Iskoristite mogućnost da je već danas nabavite ovde po super ceni!  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina