Na stanju

True Touch rukavica za češljanje ljubimacaPrestanite da se mučite svaki put i vi i vaš ljubimac kada dođe vreme za češljanje – napravite od toga uživanje za oboje zahvaljujući True Touch rukavici za pse i mačke!True Touch rukavica za ljubimce je nešto što ... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

True Touch rukavica za češljanje ljubimaca

Prestanite da se mučite svaki put i vi i vaš ljubimac kada dođe vreme za češljanje – napravite od toga uživanje za oboje zahvaljujući True Touch rukavici za pse i mačke!

True Touch rukavica za ljubimce je nešto što će vas potpuno oduševiti svojom jednostavnošću korišćenja i svojom efikasnošću. Sa njom vam više neće biti potrebne obične četke sa kojima ste se i vi i vaš pas ili mačka beskrajno mučili, kojima ste čupali svog ljubimca. Sa True 
Touch rukavicom ćete češljati svog psa ili mačku mazeći ga i ni jedno ni drugo nećete osetiti nikakve neprijatnosti. Naprotiv, uživaćete i istovremeno uraditi koristan posao.

Rukavica True Touch vam, za razliku od običnih četki, omogućava da doprete do delova tela vašeg ljubimca koje do sada niste mogli detaljno da očetkate. Takođe, ona je istovremeno i mini masažer za vašeg psa ili mačku s obzirom da na sebi ima čak 180 silikonskih iglica. One masiraju kožu ljubimca, četkaju dlaku i čine je mekom, lepom i sjajnijom i mogu da uklone čak i ućebane delove.

Osim što lako skida suvišnu dlaku sa vašeg ljubimca, skidanje dlaka sa same True Touch rukavice je takođe izuzetno lako zahvaljujući upravo silikonskim ispupčenjima. Rukavica je rastegljiva, a veličina je univerzalana.

Sastav: deo predviđen za češljanje izrađen je od silikona, dok je deo za gornji deo šake napravljen od spandeksa.

Održavanje: nakon češljanja ljubimaca skinuti nakupljene dlake sa rukavice. Po potrebi oprati mlakom vodom i deterdžentom. Ne prati i ne sušiti u mašini za veš.

Rok trajanja: neograničen.

Iskoristite ovu fenomenalnu akciju i koliko danas poručite za svog ljubimca ultraefikasnu True Touch rukavicu za češljanje.


  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina