Na stanju

Iako obožavate da jedete kuvana jaja, često odustanete od njih, jer vas izluđuje da ih čistite nakon kuvanja. Ljuska se toliko čvrsto zalepi za njih, da je najčešće nemoguće glatko ih očistiti, a neretko nastrada i samo jaje. Za sve koji muče ovu muku jedn... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Iako obožavate da jedete kuvana jaja, često odustanete od njih, jer vas izluđuje da ih čistite nakon kuvanja. Ljuska se toliko čvrsto zalepi za njih, da je najčešće nemoguće glatko ih očistiti, a neretko nastrada i samo jaje. Za sve koji muče ovu muku jedno iznenađenje – silikonske modle za jaja!

Silikonske modle za jaja su jedna od onih stvarčica koja ne izgleda potrebno na prvi pogled, a onda shvatite koliko vam je ustvari neophodna. One su kao stvorene za savršeno skuvana jaja bez muke, bez ljuštenja, glatka i bez pucanja.

Kako se u njima kuvaju jaja?

U silikonski deo se razbije jaje, poklopi se plastičnim poklopcem i spusti se u šerpu da se kuva. I to je baš sve, ništa drugo! Možete čak i odmah posoliti jaje ili ga začiniti nekim drugim dodacima, što sa klasičnim kuvanjem nećete moći. Možete, na primer, u modlicu da dodate i kačkavalj, šunku, slaninu, pa da se sve zajedno skuva kao deo jajeta.

Koliko ćete dugo kuvati zavisi isključivo od toga da li volite meko, srednje ili tvrdo kuvano jaje. Kada se kuvanje završi, samo odvrnite poklopac i jednostavno istisnite jaje iz modlice. Modlice su napravljene od takvog materijala da se neće lepiti, već će lagano kliziti iz njih. Takođe, otporne su na toplotu i mogu se prati čak i u mašini za sudove.

U pakovanju se nalazi 6 modlica sa poklopcem. Sjajno je da ove modlice imate kod kuće kako za pripremu jaja ukućanima i sebi, tako i kako bi jaja koja služite gostima kada dođu kod vas izgledala lepše. Odlične su čak i za restorane.
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina