Na stanju

Tajmer za kuvanje jaja ProMetzNešto sasvim novo za vašu kuhinju! Krajnje interesantan i koristan proizvod koji će vam olakšati da skuvate jaje po svom ukusu!Za ovom praktičnom stvarčicom su „poludeli“ svi ljubitelji kuvanih jaja! Više nije potrebno da pode... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Tajmer za kuvanje jaja ProMetz

Nešto sasvim novo za vašu kuhinju! Krajnje interesantan i koristan proizvod koji će vam olakšati da skuvate jaje po svom ukusu!

Za ovom praktičnom stvarčicom su „poludeli“ svi ljubitelji kuvanih jaja! Više nije potrebno da podešavate alarm kako bi jaje bilo kuvano onoliko koliko je potrebno da bi odgovaralo vašem ukusu. I više nema greške u proceni ako odlučite da ga vremenski proizvoljno kuvate. Tajmer za kuvanje jaja ProMetz će vam pomoći da uvek skuvate jaje idealnog ukusa.

Ovaj fantastični tajmer za jaja izrađen je od plastike koja je 100% otporna na visoku temperaturu. Radi tako što absorbuje toplotu i na osnovu toga menja boju, tako da nije važno koliko vaša ringla brzo zagreva niti da li ste ga ubacili u hladnu ili toplu vodu. On će uvek znati kada je dosta! Kada se tajmer zagreje, crvena podloga će promeniti boju do jedne od tri crte koje su naznačene na tajmeru i koje označavaju tvrdoću jajeta: meko, srednje ili tvrdo kuvano. A kada dostigne željenu tvrdoću, izvadite svoja savršeno skuvana jaja i uživajte u ukusu kakvom ste želeli.

Materijal: plastika

Rok trajanja: neograničen

Ne prati u mašini za pranje sudova, već ručno.

Pogledajte u sledećem videu kako je lako kuvati sa tajmerom za jaja i iskoristite priliku da poručite svoj primerak koliko danas po ovoj fantastično sniženoj ceni!


  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina