Na stanju

Aparat za savijanje sarmi - DolmerSavijanje sarmi nikad nije bilo lakše! Sada uz pomoć Dolmera, sprave za savijanje sarmi možete brzo i efikasno da napravite fenomenalne, ukusne sarme jednake veličine u SAMO 3 POTEZA!Pravljenje sarmi uz pomoć ovog aparata ... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Aparat za savijanje sarmi - Dolmer


Savijanje sarmi nikad nije bilo lakše! 


Sada uz pomoć Dolmera, sprave za savijanje sarmi možete brzo i efikasno da napravite fenomenalne, ukusne sarme jednake veličine u SAMO 3 POTEZA!


Pravljenje sarmi uz pomoć ovog aparata postaje pravo zadovoljstvo. I ne samo to – na isti način možete pripremiti i razne rolnice od pršute, šunke i kačkavalja za predjelo, pa čak i palačinke.


Prilikom pripreme sarme ubacite svež list kupusa, vinove loze ili kiselog kupusa u vruću vodu da omekša. Isecite sve nabore sa lista i stavite ga u Dolmer aparat za savijanje sarmi, zatim stavite nadev, povucite ručicu i Vaša sarma je gotova. Jednostavno i brzo kao nikad pre! 


Ovaj aparat je specijalno napravljen da olakša rad, smanji vreme pripreme i poboljša kvalitet, odnosno izgled gotovih sarmica. Korišćenje Dolmer aparata za savijanje sarmi ne zahteva posebne veštine ni znanje. Možete ga koristiti kod kuće, u restoranima ili manjim proizvodnim pogonima.


Proizvod je napravljen od plastike i poseduje tri nivoa za podešavanje veličine sarmi. Jednostav je za upotrebu i lak za održavanje.


Dimenzije: 35,7 x 18,8 x 5,5 cm

Težina: 310 g


Iskoristite fenomenalan popust i kupite već danas ovaj revolucionarni aparat za savijanje sarmi.  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina