Na stanju

Cediljka za hranu - Better StrainerPredstavljamo Vam potpuno inovativan proizvod koji će u potpunosti olakšati snalaženje u kuhinji!Komplikovana ceđenja će od sada biti daleka prošlost. Better Strainer cediljka za hranu je najbolja pomoć za ceđenje svih vr... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Cediljka za hranu - Better Strainer


Predstavljamo Vam potpuno inovativan proizvod koji će u potpunosti olakšati snalaženje u kuhinji!


Komplikovana ceđenja će od sada biti daleka prošlost. Better Strainer cediljka za hranu je najbolja pomoć za ceđenje svih vrsta namirnica koje to zahtevaju: voća, povrća, testenine.

Uz pomoć ove vrlo jednostavne i praktične cediljke od sada ćete moći da na savršeno lak i brz način ocedite namirnice tako da sigurno ostanu u šerpi bez bespotrebnog prosipanja. 

Better Strainer cediljka je prilagodljiva i može da se vrlo lako i jednostavno postavi na bilo koju veličinu šerpe, tiganja, činije, lonca. Kači se vrlo lako i, zahvaljujući dobrom dihtovanju, stoji čvrsto fiksirana tako da ne postoji bojazan da će doći do prosipanja van posude.

Veoma jednostavno se održava i napravljena je od takvog materijala da se za nju ne lepe namirnice. Nakon upotrebe je dovoljno isprati je pod mlazom tople vode, a moguće je prati je i u mašini za sudove

Ova cediljka osim svih svojih kvaliteta ima još jedan plus – lako skladištenje. Za razliku od drugih cediljki koje su veoma glomazne i zauzimaju dosta prostora u fiokama, ovoj cediljki je potrebno jako malo mesta da se smesti.


Dimenzije: 

prečnik bez širenja – 24cm

prečnik raširene cediljke – 30cm


Pogledajte u priloženom videu koliko je praktična! Iskoristite ovu fantastičnu ponudu i počastite sebe Better Strainer cediljkom za hranu po sada znatno sniženoj ceni!


  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina