Na stanju

Ova pena je najbolji način da očistite odvodne cevi, da ih rešite prljavštine i masnoća i otpušite ih bez pomoći majstora.Zapušene cevi mogu da stvaraju brojne probleme poput vraćanja vode u kadu/lavabo/sudoperu, kao i širenje neprijatnih mirisa usled nago... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Ova pena je najbolji način da očistite odvodne cevi, da ih rešite prljavštine i masnoća i otpušite ih bez pomoći majstora.

Zapušene cevi mogu da stvaraju brojne probleme poput vraćanja vode u kadu/lavabo/sudoperu, kao i širenje neprijatnih mirisa usled nagomilavanja nečistoća. I nije tako teško prljavštini da se zadrži u cevima ako ih ne čisitite redovno: u lavabou i kadi se zadržavaju dlake, ostaci sapuna, masnoća od kupki, mleka za telo, a u sudoperi ostaci hrane i druge nečistoće.

Najbolji način da ih očistite jeste upravo ova pena za detaljno čišćenje i odgušenje odvoda koja će prodredi duboko u cevi, razložiti sve nataložene nečistoće i izvući ih napolje. Jednako dobro se bori i sa kozmetčkim proizvodima i sa proizvodima koji stvaraju neprilike u kuhinji.

Ono što je najbolje jeste da nema nikakve prethodne pripreme kao što je to slučaj sa većinom drugih proizvoda za čišćenje cevi. Ne treba da je razblažujete, da prelivate nikakvu vodu, ni hladnu ni vruću, ne treba da čekate da deluje duže od nekoliko sekundi. Čim budete sipali proizvod u cev, nakon nekoliko sekundi će pena izaći iz odvoda sa sve razloženom prljavštinom.

Pena nema neprijatan miris, naprotiv. Rešiće vaše cevi svih neprijatnih mirisa, odakle god da su poreklom. Zato iskoristite ovu sjajnu priliku i očiste cevi u kuhinji i kupatilu za tren oka.
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina