Na stanju

Sani Sticks štapići su neophodni u apsolutno svakom domu! Izuzetno su jednostavni za korišćenje, a daju maksimalne rezultate prilikom čišćenja slivnika. Dovoljan je samo jedan štapić mesečno i nećete morati da trošite novac na vodoinstalatere i nervirate s... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Sani Sticks štapići su neophodni u apsolutno svakom domu! Izuzetno su jednostavni za korišćenje, a daju maksimalne rezultate prilikom čišćenja slivnika. Dovoljan je samo jedan štapić mesečno i nećete morati da trošite novac na vodoinstalatere i nervirate se zbog zapušenog slivnika i neprijatnog mirisa koji se iz njega širi.

Ovi fantastični štapići brzo razgrađuju nataložene ostatke hrane, masnoću i ostale nečistoće. Idealni su za sve vrste slivnika u kuhinji, kupatilu, za spoljne slivnike, a bezbedni su i za septičke jame. Sa Sani Sticks štapićima će odvodne cevi biti uvek čiste i nećete imati problem sa zapušenom sudoperom, kadom i ostalim neprijatnostima koji ih prate.

Sani Sticks štapići za slivnike su biorazgradivi i, što je najvažnije, NE sadrže toksine i potpuno su bezbedni za vaše zdravlje s obzirom na to da su na prirodnoj bazi. Izuzetno su prijatnog mirisa i za rezultate je dovoljno ubaciti po jedan štapić u slivnik jednom mesečno.

Sastav: nepatogene bakterije, lipaza, amilaza, proteaza

U pakovanju se dobija 2 pakovanja, odnosno ukupno čak 24 štapića.

Rok trajanja: neograničen.

VAŽNO: U slučaju da štapići dođu u kontakt sa očima, isperite oči mlakom vodom. Ako progutate deo štapića, isperite usta i popijte 1-2 čaše vode.

Pogledajte u sledećem videu kako Sani Sticks štapići održavaju vaše slivnike.
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina