Na stanju

Magična kašičica za ukrašavanjeNeverovatno interesantan proizvod koji čini svaki vaš dan, svaki vaš obrok i napitak koji napravite mnogo zanimljivijim! Njom možete da ukrašavate kao pravi profesionalac bez i malo muke!Magična kašičica za ukrašavanje je nam... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Magična kašičica za ukrašavanje

Neverovatno interesantan proizvod koji čini svaki vaš dan, svaki vaš obrok i napitak koji napravite mnogo zanimljivijim! Njom možete da ukrašavate kao pravi profesionalac bez i malo muke!

Magična kašičica za ukrašavanje je namenjena dekorisanju najrazličitijih napitaka, torti, kolača, slane hrane, a možete njom ukrasiti i tanjire ako neki obrok želite da servirate posebnoj osobi, na poseban način i sa posebnom porukom. 

Ukrašavanje njom je krajnje jednostavno: izaberete šablon koji želite, fiksirate ga na kašičicu i sipate preko njega materijal kojim želite da pravite šare. To može biti npr. cimet, kafa, kakao, šećer u prahu, aleva paprika, kari i sl. Kada poželite da izabrani materijal izađe iz kašičice i ostavi oblik kakav je na šablonu, pritisnete dugmence na kašičici, a onda se ona zatrese i ispusti kroz označene rupice željeni oblik sa šablona.

U pakovanju se dobija čak 16 različitih šablona. Oblicima na hrani i piću ćete oduševiti svoje goste, pa možda čak nekom od njih i popraviti tmuran dan.

Ova kašičica je naročito omiljena među mamama čiji klinci odbijaju da jedu. Proverena informacija pristigla od mnogo mama: lakše ih je nagovoriti da jedu određenu zdravu hranu koju ne vole ako je ona ukrašena zanimljivim oblicima.

Magičnu kašičicu je sjajno imati u kafiću ili restoranu ako ste vlasnik istog. Kafa će sa ovakvim ukrasima izgledati super zanimljiva, a moći ćete njome da ukrasite i torte, kolače, brojne slane obroke.


  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina