Na stanju

Znate li šta je pametna kutlača sa filterom? Alatka uz pomoć koje će vam ručak biti zdraviji, ukusniji! Prilikom sipanja, čorba teče iz jednog dela, a masnoća se odvaja u drugi deo. Za kuvanje uz veću udobnost i za zdravije obroke.Ovo je kutlača koja na p... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Znate li šta je pametna kutlača sa filterom? Alatka uz pomoć koje će vam ručak biti zdraviji, ukusniji! Prilikom sipanja, čorba teče iz jednog dela, a masnoća se odvaja u drugi deo. Za kuvanje uz veću udobnost i za zdravije obroke.

Ovo je kutlača koja na prvi pogled izgleda kao sasvim obična, a ustvari ima 2 sloja, dva dna. U donji deo ide tečnost, čorba ili supa, a u gornjem delu se zadržava masnoća. Ona se u gornjem delu zdražava zahvaljujući tome što je lakša od tečnosti. Zavaljujući ovome, više nećete morati da vodite računa kako zahvatate i da li su čorba ili supa masne – kutlača će odmah izdvojiti mast umesto vas.

Ova kutlača je idealna za sve one koji bi zdravije da se hrane što radi zdravlja, što radi gubljenja kilograma. Ona je vrlo elegantna, otporna na toplotu i ručka joj je takva da ju je zgodno koristiti je. Nije teška i lepo “leže” u ruku, i nije glomazna pa samim tim ne zauzima mnogo mesta u kuhinji/fioci.

Ova kutlača se može koristi kod kuće, a možete je koristiti i kao pribor ako ste vlasnik restorana u kom u ponudi imate supe i čorbe. Vašim gostima će biti zabavno što će čorba i supa moći da im budu manje ili više masne, u zavisnosti od toga kako ko više voli i sme. 

Takođe će biti interesantna i kao poklon za kuhinju onima koji vole da spremaju i kuvaju, pa iskoristite priliku da je odmah kupite.
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina