Na stanju

Neka se vaši gosti oduševe cvetnim aranžmanom od salveta! Izaberite boju salvete, preklopite je na pola i okrenite dršku držača na desno – oduševićete se cvetom kakav će napraviti čak i od najobičnije salvete.Držač koji od salveta pravi cvetove je nešto št... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Neka se vaši gosti oduševe cvetnim aranžmanom od salveta! Izaberite boju salvete, preklopite je na pola i okrenite dršku držača na desno – oduševićete se cvetom kakav će napraviti čak i od najobičnije salvete.

Držač koji od salveta pravi cvetove je nešto što će dati potpuno novu notu serviranom stolu. Prikladna je dekoracija svim povodima, svim prilikama, svečanostima i onim nešto manje bitnim ručkovima. Odličan je način da razbijete monotoniju, da promenite način na koji ukrašavate sto salvetama. Komplet od 8 zelenih držača za salvete u obliku stabljike zameniće klasične prstenove za salvete i oduševiti vaše goste. 

Kako se pravi cvet?

1. Presavijte salvetu na trougao i stavite je u otvor stabljike/držača
2. Uvrnite stabljiku i salveta će se formirati u oblik ruže

I to je čitava procedura!

Elegantni cvet možete staviti pored tanjira, na sam tanjir, a možete staviti i više držača u malu vazicu i napraviti takvu dekoraciju na stolu. Igrajte se bojama, birajte šarene, jednobojne salvete, kombinujte boje... Kako vam volja i raspoloženje nalažu!

Ove stabljike su isključivo za papirene salvete i ima ih 8 u pakovanju. Rok upotrebe je neograničen. Zato iskoristite AKCIJU - nabavite svoje pakovanje i budite majstor u ukrašavanju trpeze!
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina