Na stanju

Iznenadite svoje goste cvetnim aranžmanom od salveta! Jednostavno izaberite boju, preklopite salvetu na pola i uvrnite dršku držača na desno – oduševićete se cvetom kakav će napraviti čak i od najobičnije salvete.Držač za salvete koji od njih pravi cvetove... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Iznenadite svoje goste cvetnim aranžmanom od salveta! Jednostavno izaberite boju, preklopite salvetu na pola i uvrnite dršku držača na desno – oduševićete se cvetom kakav će napraviti čak i od najobičnije salvete.

Držač za salvete koji od njih pravi cvetove je nešto što će potpuno osvežiti i oplemeniti servirani sto. Odgovara svim povodima, svim prilikama, svečanostima i onim nešto manje bitnim obedovanjima. Sjajan način da razbijete monotoniju, da promenite način postavljanja salveta. Set od 4 zelena držača za salvete u obliku stabljike zameniće obične prstenove za salvete i očarati vaše goste. 

Kako napraviti cvet?

1. Presavijte salvetu na trougao i stavite je u otvor stabljike/držača
2. Uvrnite stabljiku i salveta će se formirati u oblik ruže

I to je baš sve!

Elegantni cvet možete staviti pored tanjira, na sam tanjir, a možete staviti i više držača u malu vazicu i napraviti takvu dekoraciju na stolu. Igrajte se bojama, birajte šarene, jednobojne salvete, kombinujte boje... Kako vam volja i raspoloženje nalažu!

Ove stabljike su isključivo za papirene salvete i ima ih 4 u pakovanju. Rok upotrebe je neograničen. Zato iskoristite priliku i po HIT ceni već danas nabavite svoje pakovanje i budite majstor u dekorisanju stola!
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina