Na stanju

Super je kad u kuhinji možete da koristite malo magije, čak i ako niste čarobnica. Naša Defrost Express ploča za najviše pola sata odmrzava svu hranu iz zamrzivača bez struje, vode ili baterije.Gledajte kako čarolija nastaje, a vaše meso je gotovo za svega... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Super je kad u kuhinji možete da koristite malo magije, čak i ako niste čarobnica. Naša Defrost Express ploča za najviše pola sata odmrzava svu hranu iz zamrzivača bez struje, vode ili baterije.

Gledajte kako čarolija nastaje, a vaše meso je gotovo za svega sat vremena od trenutka kada ga izvadite iz zamrzivača. Priprema mesa više ne zahteva višednevno planiranje, već odmah možete jesti zamrznutu hranu, jer sada njena priprema traje mnogo kraće.

Defrost Express ploča radi po jednostavnom principu apsorbovanja prirodne toplote iz prostorije direktno u hranu, i na taj način je odmrzava i što je najvažnije hrana ne menja svojstva, oblik i strukturu a ne dolazi ni do gubitka hranljivih materija. Aluminijumske ploče koje su u sastavu ove ploče su sazlužne za efikasno odleđivanje ali na taj način da se meso zagreva ali ne kuva prilikom odmrzavanja.

Ne samo da vam štedi vreme, već i novac, jer ne koristi električnu energiju.

Defrost express ploča ne odmrzava samo meso i povrće, već i sladoled ako ne možete da dočekate da ga pojedete, smrznuto voće za šejkove i kolače, pecivo, pomfrit i drugo.

Defros express ploča odmrzava piletinu za samo 12 minuta, mleveno meso za 15 a svinjetinu i teletinu za najviše 30 minutaNeverovatno, zar ne? I to na prirodan način.

Održava se veoma jednostavno, pranjem u mašini ili ručno, samo nikako nije dozvoljena upotreba kuhinjske žice. Ima silikonske držače na ivicama i zato ne oštećuje radnu površinu.

Dimenzije : 23 cm x 16,5 cm

Evo zašto vam je Defrost Express ploča još potrebna:

Kada zaboravite da izvadite meso na vreme za ručak
Kad vam dolaze nenajvaljeni a važni gosti na ručak, Defrost Express ploča će vas spasiti a vaši gosti će biti oduševljeni
Kada odlučite da pravite kolače a potrebno vam je smrznuto voće koje mora da se odledi. Više nema jela koje se sprema duže od sat vremena
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina