Na stanju

Ova neverovatna lampa je sve samo ne obična – ona ne pruža samo svetlost zahvaljujći kojoj ćete videti u mraku, već ima brojna pozitivna dejstva na zdravlje.Za slanu himalajsku lampu kažu da je „prirodan jonizator“, što znači da menja električni naboj cirk... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Ova neverovatna lampa je sve samo ne obična – ona ne pruža samo svetlost zahvaljujći kojoj ćete videti u mraku, već ima brojna pozitivna dejstva na zdravlje.

Za slanu himalajsku lampu kažu da je „prirodan jonizator“, što znači da menja električni naboj cirkulišućeg vazduha. Joni su jedinjenja koja nose naelektrisanje jer imaju neuravnotežen broj protona ili elektrona. Proizvode se prirodno u vazduhu kada dođe do promena u atmosferi (na primer, vodopadi, talasi, oluje, prirodna radioaktivnost i toplota proizvode vazdušne jone). Ali, takođe ih mogu stvoriti veštački komercijalno proizvedeni jonizatori vazduha.

Smatra se da slana himalajska lampa proizvodi negativne jone, a upravo to je ono što pozitivno utiče na čovekovo zdravlje na više nivoa. Slana himalajska lampa pozitivno utiče na kvalitet vazduha u vašem domu, pa je zbog toga naročito korisno imati je ako postoje problemi sa alergijama, astmom i drugim bolestima respiratornih organa.

Takođe, ova lampa izuzetno pozitivno deluje na raspoloženje. Ona relaksira i ublažava stres, te je zbog toga dobro imati je ne samo kod kuće, već je možete držati i na radnom mestu u slučaju da ste tu veći deo dana izloženi pritisku. Vrlo pozitivno utiče čak i na koncentraciju.

Himalajsku lampu dobro je imati i u spavaćoj sobi. Zašto? Zato što vam ona može pomoći da lakše zaspite. Najpre, ona vas svojim uticajem na vazduh opušta, smiruje, a značajnu ulogu igra i njeno prigušeno svetlo. Korišćenje prigušenog svetla sa lampe od himalajske soli može da pomogne pred kraj dana ako ga koristite kao zamenu za jaka električna svetla. Jaka svetlost pre spavanja može da odloži proizvodnju hormona spavanja melatonina, dok vas svetlost himalajske lampe umiruje.

Slana himalajska lampa pruža i terapiju bojama. Naime, ona svetli crvenom, žutom i rozikastom bojom, a one jako pozitivno utiču na raspoloženje. Crvena boja je boja topline, boja koja puni snagom i vedrinom. Žuta donosi svežinu i veselje, dok ružičasta smanjuje iscrpljenost i podstiče na kreativnost.

Visina: 20 cm, Širina: 10-13 cm, Dužina kabla: 135 cm

Slana himalajska lampa vrlo dekorativno izgleda. Ona će se uklopiti u bilo koji kutak vašeg doma i radnog prostora, koji god stil enterijera da je u pitanju.
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina