Na stanju

Sjajna (i bukvalno i metaforički) ideja za dekoraciju životnog prostora! Ova mrežasta lampa učiniće vaš omiljeni kutak još prijatnijim za uživanje, daće mu dodatnu toplinu, a pritom će pored ukrasnog momenta imati i korisnu funkciju, te će vam osvetliti pr... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Sjajna (i bukvalno i metaforički) ideja za dekoraciju životnog prostora! Ova mrežasta lampa učiniće vaš omiljeni kutak još prijatnijim za uživanje, daće mu dodatnu toplinu, a pritom će pored ukrasnog momenta imati i korisnu funkciju, te će vam osvetliti prostoriju.

Ova mrežasta lampa je postala jedan od najpordavanijih predmeta za kuću u salonima nameštaja i potrepština za dom širom sveta. Nije ni čudno, jer izgleda fantastično! Izuzetno je zanimljivog dizajna: okrugla je, a izrađena je od ratana, materijala koji je jedan od omiljenijih za pravljenje namešatja, naročito onog baštenskog.

„Žica“ je potpuno slobodno isprepletana i upravo to je čini tako magičnom i kreativnom! Zbog toga izgleda lepo čak i kada je ugašena i i takva dekoriše prostor. A kada sija, svetlost se probija kroz rupice i tako „šarenim“ senkama takođe ukrašava enterijer.

Mrežasta lampa odlično pristaje uz različite tipove enterijera. Fantastično izgleda u svakoj dnevnoj sobi, a u spavaćoj pojačava romantičnu atmosferu svojim diskretnim svetlom i igrama senki koje baca. Takođe je dobar izbor i za dečiju sobu, naročito ako imate malu bebu kada u prostoriji u kojoj spava treba da bude malo svetla, a da s druge strane ono ne blješti i ne budi bebu.

U ponudi su 3 boje: bež, plava i roze. Bež je nešto neutralnija i uklopiće se uz svaku boju koja dominira prostorom, dok će se roze i plava najverovatnije podeliti na polove.

U pakovanju se dobija i plastično postolje za lampu, ali i USB kabl sa prekidačem preko kojeg lampa radi.

Iskoristite AKCIJU i oplemenite svoje prostorije ovom kreativnom mrežastom lampom ili obradujte nekog sebi dragog s obzirom da je sjajan izbor za poklon bilo kojim povodom!
 
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina