Na stanju

Lampa u obliku mesecaAko želite da u svoj dom unesete tračak meseca, ovo je lampa koju morate imati. Ona svojim izgledom neverovatno podseća na pun mesec i oplemenjuje prostor u kom se nalazi.Za razliku od običnih stonih lampi na koje gotovo da ni ne obrać... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Lampa u obliku meseca

Ako želite da u svoj dom unesete tračak meseca, ovo je lampa koju morate imati. Ona svojim izgledom neverovatno podseća na pun mesec i oplemenjuje prostor u kom se nalazi.

Za razliku od običnih stonih lampi na koje gotovo da ni ne obraćate pažnju, ovo je lampa koja će vas mamiti da je posmatrate i svojom neodoljivom sličnošću sa mesecom će vas opustiti, smiriti nakon dugog napornog i stresnog dana. Moći ćete da je stavite u bilo koji kutak prostorije i ona će joj, osim što će je dovoljno dobro osvetleti, dati posebnu draž.

Ova predivna lampa menja boje, a svaka od njih je topla, nežna i umirujuća.

Lampa u obliku meseca je idealna i za dečije sobe, jer pruža taman onoliko svetla koliko je potrebno da se snađete u prostoriji, a s druge strane ne blješti i ne smeta detetu da zaspi.

Osim kada sija, lampa u obliku meseca izuzteno lepo izgleda i dekoriše prostor i kada je ugašena. Uz nju se dobija i drveno postolje koje se savršeno uklapa uz njen izgled.

Lampa na USB kabl, a njen prečnik je 15 cm.
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina