Na stanju

Ovog leta ćete bezobzira na vrućinu konačno moći da uživate u svom dvorištu ili terasi kolika god da je temperatura napolju, a ako imate kafić/restoran moći ćete svojim gostima da priuštite prijatnu temperaturu u bilo koje doba dana i noći. Kako? Na krajnj... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Ovog leta ćete bezobzira na vrućinu konačno moći da uživate u svom dvorištu ili terasi kolika god da je temperatura napolju, a ako imate kafić/restoran moći ćete svojim gostima da priuštite prijatnu temperaturu u bilo koje doba dana i noći. Kako? Na krajnje jednostavan način – vodenom maglom!

Ovaj set za vodenu maglu je genijalna stvar kada su napolju visoke temperature, a ipak ne želite da se zatvorite u kuću i sedite pod klimom. On će vam omogućiti da se rashladite na mnogo prijatniji i prirodniji način nego što je to slučaj sa unutrašnjim rashladnim sistemima. A posebno je pogodan za kafiće, barove, restorane gde je važno da se gosti osećaju prijatno kada dođu da bi dolazak i ponovili. Neka vaš kafić postane prijatno mesto za druženje čak i kada je napolju jako vruće.

Osim što hladi vazduh vodom i održava njegovu vlažnost, set za vodenu maglu takođe suzbija prašinu i rešava problem sa insektima, od kojih smo najviše kivni na komarce koji često znaju da nam pokvare uživanje tokom letnjih večeri.

Još jedna prednost ovog seta je ta što možete sami da ga montirate gde želite. Nema potrebe da zovete u pomoć majstore, komšije, biće vam dovoljno 10 min da samostalno to uradite. Montira se na običnu česmu sa pritiskom od 2,5 – 4 bara. Preporučeni pritisak je bar 2,5 bara.

Potrošnja vode je oko 2 litre po satu po jednom raspršivaču.

Set sadrži:

crevo od 10 metara
10 prskalica koje se montiraju na crevo
1 priključak za dvorišnu slavinu

Rashladite vrele letnje dane i uživajte u njima više nego ikada pre!
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina