Na stanju

Fantastična stvarčica sada kada je u svakom momentu neophodno da imamo uz sebe sredstvo za dezinfekciju - praktipčna pumpica-rapršivač! Velika pakovanja nisu praktična za nošenje u torbi, a mala se retko gde nalaze. Zato sipajte iz velike boce u ovu prskal... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Fantastična stvarčica sada kada je u svakom momentu neophodno da imamo uz sebe sredstvo za dezinfekciju - praktipčna pumpica-rapršivač! Velika pakovanja nisu praktična za nošenje u torbi, a mala se retko gde nalaze. Zato sipajte iz velike boce u ovu prskalicu i uvek imajte čime da se dezinfikujete.

U doba virusa nikako ne smemo pipati lice prljavim rukama i moramo ih redovno prati. Ali ako niste u prilici, dobro je imati kod sebe nešto čime može da se dezinfikuju i ruke i lice, a da to ne podrazumeva i dalje kontakt ruku sa licem. Ova prskalica za lice je zato fenomenalna stvar, jer u nju sipate dezinfekciono sredstvo za lice i pritiskom na dugme izbacuje ravnomerno kapljice. Dakle ravnomerno, ne okupa vas, ne sliva vam se niz lice (osim ako sami ne preterate sa količinom), već poprska tek toliko koliko je neophodno.

Prskalica funkcioniše tako što u nju sipate tečnost do označene linije, a ona pritiskom na dugme izbacuje ravnomerno kapljice i tako vas osvežava i dezinfikuje. Nisu joj potrebne ni baterije ni struja da bi radila.

Ono što je super jeste činjenica da u nju staje taman onoliko tečnosti koliko je dovoljno da se dezinfikujete tokom dana, a ipak nije velika i lako može da stane u torbu i ponese se gde god da krenete.

Iskoristite ovu fenomenalnu AKCIJU i poručite svoj osveživač lica koji će vašu kožu održati hidriranom i lepom u bilo koje doba godine!
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina