Na stanju

Fantastična stvarčica tokom vrelih letnjih dana kada vam je osveženje potrebno i kako biste se bolje osećali i kako bi vaša koža ostala hidrirana, meka, sveža i samim tip lepa – osveživač lica!Osveživač lica je super praktična stvarčica koja će vam omogući... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Fantastična stvarčica tokom vrelih letnjih dana kada vam je osveženje potrebno i kako biste se bolje osećali i kako bi vaša koža ostala hidrirana, meka, sveža i samim tip lepa – osveživač lica!

Osveživač lica je super praktična stvarčica koja će vam omogućiti da vaša koža lica bude sveža i po najvećoj vrućini, a da ipak na njega ne morate da stavljate bilo kakvu hemiju. Sve što se sipa u ovu malu plastičnu spravicu jeste VODA, voda koju koža toliko voli!

Osveživač funkcioniše tako što u njega sipate čistu vodu do označene linije, a on pritiskom na dugme izbacuje ravnomerno kapljice i tako vas osvežava. Nisu mu potrebne ni baterije ni struja da bi radio, samo voda.

Ono što je super jeste činjenica da u njega staje taman onoliko vode koliko je dovoljno da se fino osvežite, a ipak nije veliki i lako može da stane u torbu i ponese se gde god da krenete (npr. ako dugo putujete, na plažu, u šetnju i slično).

Osveživač lica nije rezervisan samo za leto: on vam je i tek kako potreban zimi kada je vlažnost vazduha niža i kada vam se kože suši od toplote u zatvorenim prostorijama.

Iskoristite ovu fenomenalnu AKCIJU i poručite svoj osveživač lica koji će vašu kožu održati hidriranom i lepom u bilo koje doba godine!
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina