Na stanju

Aparat za poliranje i izbeljivanje zuba - Luma SmileOd sada možete imati i Vi bele zube uz pomoć Luma Smile aparata za poliranje i izbeljivanje zuba u kućnoj verziji. Ne morate više ići kod zubara i ostavljati velike svote novca, sada možete sami da se bri... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Aparat za poliranje i izbeljivanje zuba - Luma Smile

Od sada možete imati i Vi bele zube uz pomoć Luma Smile aparata za poliranje i izbeljivanje zuba u kućnoj verziji. 

Ne morate više ići kod zubara i ostavljati velike svote novca, sada možete sami da se brinete i održavate belinu zuba.

Ovo je jedan vrlo koristan proizvod ukoliko imate problem sa belinom Vaših zuba ili želite da oni budu još belji. Za samo par minuta imaćete savršeno beo osmeh na kojem će Vam svako pozavideti.

Na aparatu se nalazi gumeni nastavak koji vrlo nežno uklanja naslage na zubima. Površina zuba se čisti mehanički, a u kombinaciji sa pastom za poliranje zuba uklanjaju se sve zaostale naslage, kao i loša pigmentacija nastala od hrane, pića, duvana i kafe. Dodatni plus na ovom proizvodu je specijalno svetlo koje služi da Vam pomogne da uočite flekice na zubima. 
U kompletu dobijate 5 nastavaka za poliranje, a svaki od njih može da uradi oko 100 poliranja. Aparat radi na 2 AA baterije koje ne dolaze u kompletu.

Ovaj aparat je zapravo savršen jer njegovi rotirajući nastavci nežno uklanjaju i poliraju zube. 

Nemojte više da odlažete, pručite odmah ovaj savršeni aparat za poliranje i izbeljivanje zuba po neverovatno dobroj ceni.   • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina