Na stanju

Manikir set - Naked NailsPotrebno Vam je dosta vremena da izgled svojih noktiju dovedete u perfektno stanje? Posete kozmetičkim salonima Vam predstavljaju trošak i oduzimaju dosta vremena? Treba Vam brzo i efikasno rešenje za uvek zdrave, uredne i lepe nok... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Manikir set - Naked Nails

Potrebno Vam je dosta vremena da izgled svojih noktiju dovedete u perfektno stanje? Posete kozmetičkim salonima Vam predstavljaju trošak i oduzimaju dosta vremena? Treba Vam brzo i efikasno rešenje za uvek zdrave, uredne i lepe nokte?

Pa, drage naše, do čistih, ispoliranih i sjajnih prirodnih noktiju nikad nije bilo lakše doći! Predstavljamo Vam proizvod u koji ćete se zaljubiti već nakon prvog korišćenja – manikir set Naked Nails, proizvod čije će Vas performanse jednostavno zadiviti!

Za korišćenje Naked Nails manikir seta vam nisu potrebni nikakvi kursevi niti specijalna uputstva, jer je izuzetno jednostavan za korišćenje. Set ima 3x2 dodatka: 

2 za turpijanje + 2 za poliranje + 2 za visoki sjaj

a na aparatu koji ih pokreće moguće je izabrati dve brzine.

Ovaj fantastični manikir set radi uz pomoć baterija (koje NISU uključene u pakovanje), a njegove dimenzije omogućuju Vam da ga ponesete sa sobom gde god da idete. Sa njime ćete ukolniti sve nesavršenosti, zadebljanja i zanoktice i uvek ćete imati lepe nokte bez odlaska u salon, trošenja vremena i novca.

Pogledajte u videu šta sve možete uraditi sa ovim neverovatnim setom i već danas naručite svoj Naked Nails manikir set i uverite se u njegovu efikasnost!
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina