Na stanju

Višenamensko jastuče sa masažeromDosta je bilo „žuljanja“ na stolici tokom radnog vremena ili puta, jer sada imate svog saveznika – višenamensko jastuče sa masažerom!Ovo genijalno višenamensko jastuče sa masažerom odlično je za masažu gotovo svih delova te... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Višenamensko jastuče sa masažerom

Dosta je bilo „žuljanja“ na stolici tokom radnog vremena ili puta, jer sada imate svog saveznika – višenamensko jastuče sa masažerom!
Ovo genijalno višenamensko jastuče sa masažerom odlično je za masažu gotovo svih delova tela: za masažu vrata, nogu, leđa, a pružiće vam i dodatni komfor i podršku lambalnom delu ako ga stavite na stolicu dok sedite. Pružiće vam relaksaciju i užitak baš kao prava shiatsu masaža!

Višenamensko jastuče je odlično između ostalog zbog toga što prati liniju vašeg tela i na taj način čini da vam bude udobno. U sebi ima masažere koje možete podesiti na jednu od dve ponuđene brzine. A menjate ih neverovatno jednostavno – laganim pritiskom na krug označen na jastuku.

Jastuče je izrađeno od mekog, rastegljivog i svim delovima tela prilagodljivog materijala, materijala tako prijatnog da ćete poželeti da ga uvek imate uz sebe. A i moći ćete, jer zauzima malo prostora, a pruža neverovatnu udobnost.

Dužina: 33 cm
Visina: 22 cm
Debljina: 12 cm

Radi na 2AA baterije koje nisu uključene u pakovanje.

Nabavite svoj primerak višenamenskog jastučeta sa masažerom i učinite podnošljivijim celodnevno sedenje na poslu ili u dugom putu. Dobro je imati ga i kod kuće kada vam je potrebno dodatne mekoće na jastuku, kada želite da izmasirate leđa, vrat ili noge.

Iskoristite akciju i kupite već danas svoje višenamesnko jastuče sa masažerom po fenomenalno niskoj ceni!
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina