Na stanju

Ulošci za grudnjak Pump it UpNe morate ići „pod nož“ da biste imali savršen dekolte – ulošci za grudnjak Pump it Up će vam pomoći!Ovo je genijalni izum koji će voleti sve žene, naročito one koje žele veće grudi nego što ih imaju! Lako se nameštaju, ne ispa... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Ulošci za grudnjak Pump it Up

Ne morate ići „pod nož“ da biste imali savršen dekolte – ulošci za grudnjak Pump it Up će vam pomoći!

Ovo je genijalni izum koji će voleti sve žene, naročito one koje žele veće grudi nego što ih imaju! Lako se nameštaju, ne ispadaju iz grudnjaka i lepo oblikuju ženske grudi. Odgovaraju svim veličinama grudnjaka i mogu se podesiti tako da učine da grudi izgledaju veće od pola broja do 2.

Ulošci za grudnjak Pump it Up su izuzetno prijatni za nošenje i neće vam smetati, iritirati vam kožu niti činiti vaše grudi neprirodno velikim. Koriste se izuzetno lako: pre nego što se postave ispod grudi, sve što je potrebno jeste napumpati ih do željene veličine. Na ulošku je najpre potrebno pritisnuti plastični kružić, a potom pritiskati „jastučić“ na ulošku sve dok se ne naduva koliko vam je potrebno.

Održavanje ovih uložaka je veoma jednostavno – dovoljno je posle korišćenja ih oplati ručno, mlakom vodom i blagim deterdžentom.

U pakovanju dobijate 1 par uložaka u bež boji.

Iskoristite ovaj fenomenalan popust i poručite svoj par Pump it Up uložaka za grudnjak za uvek savršen dekolte!

  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina