Na stanju

Helanke za mršavljenje Super Fit Predstavljamo vam jedan potpuno nov i inovativan proizvod koji je osvojio ženska srca širom planete. Super Fit helanke za mršavljenje su baš ono što ženama treba.Kritične zone kao što su zadnjica, noge i bokovi umeju da zad... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Helanke za mršavljenje Super Fit 

Predstavljamo vam jedan potpuno nov i inovativan proizvod koji je osvojio ženska srca širom planete. Super Fit helanke za mršavljenje su baš ono što ženama treba.

Kritične zone kao što su zadnjica, noge i bokovi umeju da zadaju glavobolju ženama. 
Uz pomoć ovog proizvoda za kojim su poludele sve žene širom sveta, nikad više nećete imati problema sa viškom kilograma. 

Super Fit helanke će Vam pomoći da se oslobodite kilograma sa svih ovih kritičnih zona. Unapredite rezultate vežbanja na vrlo jednostavan i lak način i ubrzajte topljenje masnih naslaga sa bedara, stomaka i butina. 
Uz pomoć tkanine Neotex od koje su izrađene ove helanke definitivno će biti ubrzan proces znojenja. Sastav ovog materijala je 30% poliester, 40% neopren i 30% najlon. Ova tehnologija uz pomoć koje su izrađene helanke, zasiguno podiže tempeaturu tela i na taj način dolazi do ubrzanog topljenja masnih naslaga.

Super Fit helanke za mršavljenje možete nositi tokom redovnih svakodnevnih aktivnosti. Nosite ih ispod garderobe dok šetate, trčite ili odmarate. Obzirom da su potpuno neprimetne možete ih nositi ispod pantalona čak i dok ste na poslu. Za najbolje rezultate preporučuje se svakodnevno nošenje jer se tako mogu i do 4x brže otopiti masne naslage.

Helanke za mršavljenje su namenjene svim damama koje žele da se reše suvišnih kilograma. Osim toga nošenje ovih helanki utiče i na otklanjanje celulita. Ovo je zasigurno najbrži i najlakši put do lepo oblikovane figure. 
Poboljšajte efekte vežbanja i vidite kako kilogrami nestaju. 

Svi će Vas pitati uz pomoć koje magije ste uspeli da doterate Vašu liniju.

Maksimalni obim struka za sledeće veličine je:

XXL - 90 cm
XXXL - 100 cm

Održavanje helanki je vrlo lako. Peru se u mašini na 30 stepeni ili ručno. Nikako ne koristiti centrifugu ili grubo ceđenje. Nije dozvoljeno sušenje u veš mašini ili na Suncu. Nemojte ih nosii na hemijsko čišćenje, niti koristiti na njima izbeljivač i druge jako hemikalije. 

Nemojte da propustite ovu jedinstvenu priliku. Kupite ove izuzetno kvalitetne Hot Shapers helanke za mršavljenje po zaista povoljnim cenama i nemojte se plašiti da svima pokažete Vaše savršeno telo.  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina