Na stanju

Twin Grip štap za hodanjeAko vam je potreban štap na koji ćete moći da se oslonite i bukvalno i figurativno, onda je Twist Grip taj štap, štap koji će vam olakšati hodanje, pa čak vas možda i ubrzati zbog stabilnosti koju pruža.Twin Grip je fenomenalni šta... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Twin Grip štap za hodanje

Ako vam je potreban štap na koji ćete moći da se oslonite i bukvalno i figurativno, onda je Twist Grip taj štap, štap koji će vam olakšati hodanje, pa čak vas možda i ubrzati zbog stabilnosti koju pruža.

Twin Grip je fenomenalni štap za stare i sve one koji moraju da ga korsite kao pomoć pri hodanju. Čvrst je, stabilan i sa njim ste bezbedni! Zašto je bolji od običnog štapa? Pre svega zato što je njegovo dno dizajnirano tako da ima ne 1, već 4 oslonca. Samim tim ste sa njim mnogo stabilniji. Ovako napravljen, Twist Grip štap će smanjiti mogućnost klizanja. Biće vam svejedno da li hodatate po ravnom ili po kamenčićima, travi, pesku.

Sa Twist Gripom ni hodanje noću više nije problem. Kako? Zato što u sebi ima ugrađene LED lampice (za rad potrebna baterija koja NE dolazi u pakovanju).One će vam pomoći da se snađete po mraku, bilo da hodate po kući ili napolju. Samim tim ćete se osećati mnogo sigurnije.

Kako da znate da li vam odgovara njegova visina? Svima odgovara, jer je podesiva! Možete da ga spustite ili podignete onoliko koliko vam odgovara kako biste mogli lakše da se oslonite na njega i hodate normalno.

Dužina potpuno izvučenog štapa: 93 cm
Baterija za LED svetlo: LR 44

Twist Grip je štap na rasklapanje, pa ćete, ako negde putujete, lako moći privremeno da ga sklopite (npr. u autobusu kako vam ne bi pravio gužvu i smetao vam).

Iskoriste ovu sjajnu akciju i poručite sebi ili svojim najmilijama kojima je potreban štap Twist Grip štap! Jer razlika u odnosu na običan štap je značajna!
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina