Na stanju

Alu Sox - čarape za dijabetičare sa aluminijumskim vlaknimaAko ste dijabetičar ili iz bilo kog drugog razloga imate problem sa cirkulacijom, ove specijalne čarape će vam pomoći da se rešite svih nelagodnosti koje ovaj fenomen nosi sa sobom.Ove neverovatno ... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Alu Sox - čarape za dijabetičare sa aluminijumskim vlaknima

Ako ste dijabetičar ili iz bilo kog drugog razloga imate problem sa cirkulacijom, ove specijalne čarape će vam pomoći da se rešite svih nelagodnosti koje ovaj fenomen nosi sa sobom.

Ove neverovatno delotvorne Alu Sox čarape za poboljšanje cirkulacije oduševile su svakog ko ih je probao: stare, mlade, zdrave, bolesne. Izuzetno su kvalitetne, udobne i izuzetno pozitivno utiču na zdravlje stopala.

Alu Sox čarape za dijabetičare za poboljšanje cirkulacije su izrađene od pamuka protkanim specijalnim vlaknima koja regulišu telesnu temperaturu i samim tim utiču ne samo na prijatan osećaj topline, već i na nivo vlažnosti kože. Sprečavaju urastanje noktiju, pojavu žuljeva, krjih očiju, kožnih infekcija i drugih neželjenih pojava kada se radi o dijabetičarskom stopalu. 

Osim dijabetičara, ove čarape mogu nositi i potpuno zdravi ljudi, jer nemaju nikakvih neželjenih efekata. Jednako ih je prijatno nositi kako u obući, tako i po kući bez ičeg drugog na nogama.

Veličina čarapa je univerzalna i dolaze u paru u crnoj boji.

Održavanje: peru se ručno ili u mašini na nižoj temperaturi.

Iskoristite akciju koja traje i koliko danas kupite svoj par ovih fenomenalnih čarapa za dijabetičare po fantastično sniženoj ceni!
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina