Nema na stanju

Trenažer za zadnjicuKonačno možete imati zadnjicu o kakvoj ste uvek sanjali – zetegnutu, podignutu, mišićavu! To će vam omogućiti sjajni trenažer za zadnjicu koji je neverovatno jednostavan za korišćenje, a koji daje fantastične rezultate.Ovaj trenažer fun... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Trenažer za zadnjicu

Konačno možete imati zadnjicu o kakvoj ste uvek sanjali – zetegnutu, podignutu, mišićavu! To će vam omogućiti sjajni trenažer za zadnjicu koji je neverovatno jednostavan za korišćenje, a koji daje fantastične rezultate.

Ovaj trenažer funkcioniše na principu elektrostimulacije mišića (EMS - Electrical Muscle Stimulator) koja je klinički dokazana kao efektna. On vam može pomoći da izgubite višak masnih naslaga sa zadnjice, da zategnete mišiće ili da vas relaksira ako u ovom delu tela imate upalu mišića nastalu usled vežbanja.

Osim mišića, ovaj trenažer zateže i kožu u predelu zadnjice, čini da se ona opušta sporije nego što to čine godine. Stimulacijom takođe utiče i na to da se celulit smanji, pa čak i u potpunosti eliminiše sa predela zadnjice. A sa podignutom i zategnutom zadnjicom nema koji komad garderobe vam neće dobro stajati.

Trenažer ima čak 6 tipova treninga i 10 niova intenziteta. Jedna sesija traje 20 minuta, a vi je po želji možete skratiti ili produžiti.

Trenažer se neverovatno jednostavno koristi: zalepite ga na zadnjicu, izaberete na daljinskom upravljaču tip treninga i intenzitet i pustite da radi umesto vas. Za njegov rad potrebne su 2 baterije koje NE dolaze u pakovanju.

  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina