Na stanju

Kako biste kad god poželite imali savršene lokne bez odlaska kod frizera i bez oštećenja kose fenom i figarom, priuštite svojoj kosi satenski uvijač za kosu.Ova stvarčica je postala planetarno popularna, a razlozi su brojni. Naime, bez problema možete sate... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Kako biste kad god poželite imali savršene lokne bez odlaska kod frizera i bez oštećenja kose fenom i figarom, priuštite svojoj kosi satenski uvijač za kosu.

Ova stvarčica je postala planetarno popularna, a razlozi su brojni. Naime, bez problema možete satenskim uvijačem da uvijete kosu bez fena i bez figara. Samim tim je nećete isušivati i učiniti da se ošteti i ispuca. Takođe, kosa vam nakon njegovog korišćenja neće biti naelektrisana.

Velika prednost u odnosu na brojne dosadašnje slične uvijače je ta što na ovaj satenski uvijač za kosu ne navijate pramen po pramen kose. To je vrlo često komplikovano zbog zadnjeg dela kose i, što je još važnije, zahteva jako mnogo vremena. Ovde je dovoljno da kosu podelite na dva jednaka dela i samo njih obmotate oko uvijača. Kada ih pustite, sve lokne će biti uredne i oblikovane kao u salonu.

Uvijač je izuzetno lagan i mekan, pa vam neće smetati dok ga nosite na glavi kako bi vam se kosa uvila. Dovoljno će biti da kosa odstoji pola sata kako bi se video rezultat, alia ko želite krupnije i jače lokne slobodno sačekajte malo duže. Toliko je udoban da čak možete i spavati sa njim na glavi.

Koristi se jako lako:

1. Napravite razdeljak po sredini glave
2. Pričvrstite šnalom uvijač na vrh glave
3. Uvijte oba kraja kose oko uvijača
4. Stavite na krajeve gumice
5. Sačekajte da se kosa dobro uvije, a potom izvucite iz kose uvijač

Oduševićete se svjim loknama i želećete stalno da ih imate! I moći ćete!
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina