Na stanju

Detangler četka za lakše raščešljavanjeZauvek recite zbogom zamršenoj kosi!Detangler četka za kosu je revolucionarno rešenje za sve tipove kose, četka koja mnogo brže i lakše raščešljava i to bez bola, oštećenja i opadanja kose. Jednako je korisna kako ... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Detangler četka za lakše raščešljavanje


Zauvek recite zbogom zamršenoj kosi!


Detangler četka za kosu je revolucionarno rešenje za sve tipove kose, četka koja mnogo brže i lakše raščešljava i to bez bola, oštećenja i opadanja kose. Jednako je korisna kako za gustu, tako i za tanku kosu sklonu mršenju i pucanju. Dovoljno je samo nekoliko lakih poteza da biste se očešljali: NIJE potrebno zapinjati, mučiti se, lomiti kosu i nanositi sebi bol.


Za razliku od običnih, Detangler četka za kosu ima na sebi specifično raspoređene iglice u dve veličine zahvaljujući kojima se kosa jednostavnije češlja BEZ zatezanja i napora. Ova specijalna četka sprečava pucanje kose tokom svakodnevnog češljanja, ali i elektrisanje kose koje izazivaju obični češljevi.


Obični češljevi mogu oštetiti kosu, jer zahtevaju agresivnije češljanje: kosa se lomi, puca, krajevi brže „cvetaju“, a ruke su pune opale kose. Detangler četka daje maksimalne rezultate bez neželjenog opadanja kose i oštećenja, i to sve u samo nekoliko lakih poteza.


Jednako dobra i za mokru i za suvu, i za dugačku i za kratku kosu, za kovrdže i ravnu kosu, a njome se mogu raščešljavati i ekstenzije. Prilikom tretiranja kose ova specijalna četka nežno masira vlasište i tako poboljšava cirkulaciju, a samim tim i kvalitet kose.


Detangler četka je vrlo specifičnog dizajna koji omogućuje lako držanje, a prednost je i ta što se može svakodnevno nositi u torbi a da pritom ne zauzima mnogo mesta.


Materijal: plastika


Rok trajanja nije ograničen, ali je za optimalne rezultate preporučljivo menjati je na svakih 8-12 meseci.


VAŽNOČetka nije predviđena za istovremeno korišćenje sa fenom. Držati je dalje od izvora toplote.


Poručite odmah i uverite se i sami koliko je zapravo efikasna ova četka!

  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina