Na stanju

LED ogledalce za šminkanjeFantastična stvarčica koja će vam olakšati šminkanje i sređivanje lica!Ovo je superpraktično ogledalce koje je dovoljno malo da možete da ga ponesete u torbi gotovo bilo koje veličine, a ipak dovoljno veliko da vam obezbedi da se ... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

LED ogledalce za šminkanje

Fantastična stvarčica koja će vam olakšati šminkanje i sređivanje lica!

Ovo je superpraktično ogledalce koje je dovoljno malo da možete da ga ponesete u torbi gotovo bilo koje veličine, a ipak dovoljno veliko da vam obezbedi da se našminkate precizno i da šminku proverite gde god da se nalazite i ma koliko bilo mračno!

Neuporedivo je praktičnije od običnih ogledalca jer na sebi ima osvetljenje. Samo ogledalo okruženo je sa 12 LED sijaličica koje vam obezbeđuju dovoljno svetla da možete jasno da se ogledate čak i dok ste u sred mračnog kluba u kom je gužva i u kom odlazak do toaleta da biste se ogledali predstavlja gotovo nemogu misiju.

Ovo LED ogledalce će vam takođe u mnogome olakšati i korekciju obrva i nausnica. Zahvaljujući svetlu koje ćete imati, nećete propustiti ni jednu jedinu dlačicu. Pritom ćete to moći da uradite čak i u krevetu pre spavanja dok vam je u sobi ugašeno svetlo i ne želite da ga palite kako ne biste uznemiravali osobu sa kojom delite sobu ili krevet.

Ogledalce koje je jednostavno potrebno svakoj devojci i ženi! A ako ste muškarac, razmislite o tome da baš ovo bude sledeći poklon vašoj dragoj ženskoj osobi, bilo da je u pitanju partnerka ili mama, sestra, baka itd.
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina