Na stanju

Flawless aparat za obrveOvo je najbolji i najbrži način da sredite obrve i to bilo gde da se nalazite!Flawless aparat za obrve je revolucionarni beauty proizvod koji je neverovatno jednostavan za korišćenje i neverovatno precizan kada je korekcija obrva u ... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Flawless aparat za obrve

Ovo je najbolji i najbrži način da sredite obrve i to bilo gde da se nalazite!

Flawless aparat za obrve je revolucionarni beauty proizvod koji je neverovatno jednostavan za korišćenje i neverovatno precizan kada je korekcija obrva u pitanju! On uklanja samo one dlačice koje narušavaju željeni izgled vaših obrva. Oblikuje ih uklanjajući dlačice podjednako efikasno u donjem, gornjem, kao i u središnjem delu.

Za razliku od uklanjanja dlačica voskom ili pincetom, eliminisanje Flawless aparatom za obrve je potpuno bezbolno iako je koža u ovom predelu izuzetno osetljiva. Ne izaziva bilo kakve iritacije niti crvenilo, pa ga možete koristiti kada god poželite, pa čak i neposredno pred izlazak napolje. Svojim dizajnom Flawless aparat za obrve podseća na hemijsku, pa će vam biti vrlo lako da ga držite dok rukujete njime.

Ako niste stigli da kod kuće sredite obrve, Flawless aparat možete poneti sa sobom u torbi i srediti ih bilo gde. Vrlo je lagan i neće vam smetati u torbi, a pritom vam je tako malo vreman potrebno da ćete moći da ih sredite i u toaletu kafića.

Iako ne vadi dlaku iz korena, Flawless aparat za obrve neće uticati na to da dlačice budu jače, gušće i da brže rastu.

Nemojte propustiti priliku da po HIT CENI kupite aparat koji će vam znatno olakšati jedan od beauty zadataka. Poručite ga ODMAH!
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina