Na stanju

Helanke i top za treningPreudobne i moderne helanke i top za svaku građu, za bilo koji trening!Ovaj fantastičan komplet je kombinacija praktičnosti, udobnosti i sjajnog izgleda! Zahvaljujući kroju, svaka žena će se u njemu osećati zavodljivo i biće motivis... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Helanke i top za trening


Preudobne i moderne helanke i top za svaku građu, za bilo koji trening!


Ovaj fantastičan komplet je kombinacija praktičnosti, udobnosti i sjajnog izgleda! Zahvaljujući kroju, svaka žena će se u njemu osećati zavodljivo i biće motivisana da još više radi na svom izgledu. I gornji i donji deo su vrlo rastegljivi, te je samim tim veličina univerzalna. Boja je takva da se neće provideti, čak i ako ste u nekim delovima širi nego što želite. Dizajn je takav da naglašava dobre strane vaše građe, a sakriva nedostatke.


Top iz kompleta je takav da je dekolte dovoljno otvoren da vas ne pritiska i omogući vam slobodno vežbanje, a da grudi ipak budu na svom mestu. U predelu pazuha je takođe otvoren dovoljno da se, čak i ako se znojite, osećate prijatno. Iako je kratak, top ispod grudi ima traku koja mu ne dozvoljava da se tokom treninga podiže i ometa vas.


Helanke takođe na sebi imaju traku koja prelazi preko stomaka i koja vam omogućuje da nesmetano trenirate, da helanke ne spadaju niti se podižu, ali i da se osećate sigurno i ne razmišljate o tome da li vam je stomačić ispao napolje više nego što želite. Zbog svog kvaliteta, one se neće tegliti u predelu kolena kao obične trenerke niti se podizati tokom vežbanja i smetati vam.


I helanke i top se savršeno prilagođavaju temperaturi. U njima ćete, recimo, moći da vežbate u rano proleće napolju a da se ne smrznete na početku, ali isto tako i da se ne „skuvate“ kada sa treningom završite. Materijal ne izaziva pojačano znojenje niti je takav da širi neprijatne mirise. Koža u njemu nesmetano diše i on u sebi ne zadržava znoj.


Ne propustite da kupite savršeni komplet u kom ćete vežbati sa stilom i u kom ćete moći da se koncentrišete na vežbanje.


  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina