Na stanju

Find Back za čišćenje ušijuOdržavanje higijene ušiju običnim štapićima koji na vrhu imaju vatu može da bude vrlo opasno. Lako se može desiti da sebi njima nanesete povredu, ali takođe može doći i do toga da njima ušni vosak samo potisnete unutar uha umesto... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Find Back za čišćenje ušiju

Održavanje higijene ušiju običnim štapićima koji na vrhu imaju vatu može da bude vrlo opasno. Lako se može desiti da sebi njima nanesete povredu, ali takođe može doći i do toga da njima ušni vosak samo potisnete unutar uha umesto da ga uklonite. Zato je sada osmišljen bolji način za eliminisanje ušnog voska – Find Back!

Find Back je potpuno revolucionaran proizvod za čišćenje ušiju na zdrav i bezbedan način! Sa njime nećete morati da razmišljate da li ćete povrediti uho i da li ćete ga zaista detaljno očistiti. On izvlači iz uha sve nakupljene nečistoće, ne potiskuje ih, a pritom ne morate da brinite jer sa njim nećete moći da ih gurnete vrh aparata preduboko i povredite uho.

Kako Find Back radi? Find Back na vhu ima zamenljivi spiralni uložak od silikona. Kada se Find Back okreće, silikonski uložak se takođe lagano rotira i na taj način izvlači nečistoće iz uha. Silikonski nastavak je savitljiv, nežan prema uhu, vrši čak i prijatnu blagu masažu prilikom čišćenja, a ima i plastično ograničenje koje vam neće dozvoliti da ga stavite u uho dublje nego što bi trebalo.

Silikonski nastavci Find Back-a se mogu lako oprati. No, u pakovanju ih dobijate čak 16 komada, pa nastavak koji se pohaba od korišćenja treba zameniti. Jedan aparat može koristiti cela poodica, s tim što svako treba da ima svoj nastavak.

Poručite svoj Find Back po specijalno SNIŽENOJ ceni i budite sigurni da su vaše uši čiste i zdrave.
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina