Na stanju

Anti-Fatigue čarape za članke sa bakromAko iz bilo kog razlika trpite bolove u člancima i ne možete da ih ublažite šta god radili, želimo da vas obavestimo da konačno postoji rešenje i za vas – Anti-Fatigue čarape za članke sa nitima bakra!Ove specijalne č... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Anti-Fatigue čarape za članke sa bakrom

Ako iz bilo kog razlika trpite bolove u člancima i ne možete da ih ublažite šta god radili, želimo da vas obavestimo da konačno postoji rešenje i za vas – Anti-Fatigue čarape za članke sa nitima bakra!

Ove specijalne čarape izrađene su od materijala koji vrši blagu kompresiju na članak i samim tim poboljšava cirkulaciju u ovom delu noge. Tako zglobovi manje otiču, a bolovi i težina u nogama se smanjuju, pa čak i u potpunosti nestaju. A ono što čarape čini još efikasnijim jesu joni bakra kojima su prožete.

Bakar izuzetno povoljno deluje na poboljšanje cirkulacije, pozitivno utiče na eliminisanje bolova i sprečava trnjenje koje može biti izuzetno neprijatno, koje može otežavati kretanje i stvarati nervozu.

Čarape su vrlo mekane i prijatne za nošenje, a činjenica da nemaju gornji deo koji pokriva prste čini ih još praktičnijim: nema znojenja nogu, neprijatnih mirisa i preko njih se mogu obuti bilo koje druge čarape.

U pakovanju dolazi 1 par čarapa za obim članka do maksimalno 32 cm.

Materijal: 60% najlon, 20% spandeks, 20% elastin

Ove genijalne čarape možete nositi svakodnevno, u obući ili van nje, ali i dok spavate. Iskoristite ovu EXTRA SNIŽENU cenu i poručite već danas svoj par!


  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina