Na stanju

Deca će uz ovu igru lako naučiti pojmove na engleskom iz brojnih oblasti. Ubacite karticu u čitač i slušajte kako se reč izgovara. 224 pojma iz oblasti prirode, društva i sveta oko nas. Jako zabavno i podstiče interesovanje dece za strani jezik.Dugme za ja... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Deca će uz ovu igru lako naučiti pojmove na engleskom iz brojnih oblasti. Ubacite karticu u čitač i slušajte kako se reč izgovara. 224 pojma iz oblasti prirode, društva i sveta oko nas. Jako zabavno i podstiče interesovanje dece za strani jezik.

Dugme za jačinu zvuka olakšava promenu jačine zvuka, dugme za ponavljanje olakšava ponovno učenje, nema potrebe da ponovo ubacujete karticu.

Male je veličine, nema potrebe za VIFI-jem, lako se nosi, lako se uči bilo kada i bilo gde.

Šarene ilustracije i zabavni zvuci će privući i obezbediti vašem mališanu sate zabavnog istraživanja i učenja dok razvijaju svoje kognitivne veštine, veštine pamćenja i veštine ranog čitanja igrajući ove igrice rečima za vid.

Vaša dete može naučiti različite životinje, vozila, hranu, voće, boje, povrće, dnevne potrepštine, kostime, prirodu, osobe, poslove i oblike.

KAKO FUNKCIONIŠE?

Kada se kartica ubaci u čitač, glas izgovara pojam sa kartice na engleskom jeziku, zatim na srpskom, a na kraju se oglasi zvukom karakterističnim za pojam sa kartice. Deca i odrasli na ovaj način brzo uče strani jezik.

ZGODNO ZA IGRANJU U AUTU

Ako idete na put, ova igra je savršena za auto da deca prekrate vreme. Možete organizovati i porodičan kviz! Čitač kartica sadrži u sebi punjivu bateriju koju punite preko USB kabla. Aparat se pali tako što se nekoliko sekundi drži dugme sa leve strane uređaja.

MNOGO POJMOVA NA ENGLESKOM

Edukativna igra za decu će pomoći Vašoj deci da lako nauče osnovne pojmove iz svog okruženja na engleskom jeziku. Set sadrži čitač kartica, 4 vrste kartica sa slikovnim pojmovima i nazivom na engleskom jeziku.
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina